cont
0Wishlist
Produse

Cod: D300

Robot piscina BWT D300

1
BWT
Variante produs
Pret
 

Robot

Cod: D300 In stoc
8.190,00 Lei
CurierRapid
AsiguramMontajul
ServicePost-vanzare

Robot de piscina D300 cu control prin smartpone pentru curatare podea si pereti piscina.

Puterea de aspirație excelentă datorită duzelor reglabile

Datorită duzelor reglabile, roboții de piscină D300 au o putere de aspirație mai bună (19m3 / oră <47.500 litri / ciclu). Cu cât duzele sunt mai aproape de suprafața de curățat, cu atât performanța este mai mare. Puterea de aspirație se adaptează tipului de contaminare care trebuie preluat.

Robot piscina D300 are o Navigare inteligentă

Roboții pentru piscine D300 sunt echipați cu sistemul de control inovator și inteligent Smart Navigation. Giroscopul încorporat calculează traseul optim adaptat la piscina respectivă pentru o curățare rapidă și eficientă. Aceasta înseamnă că aveți cel mai bun agent de curățat pentru piscina dvs.

Filtru 4D

Tehnologia de filtrare 4D, constând dintr-o inserție de filtru cu o țesătură elastică de buclă 3D în a 4-a dimensiune, filtrează fiecare impuritate din apă prin vibrații suplimentare. De la un mic bob de nisip la o frunză.

Plug & Play și programabil și controlabil manual prin APP (aplicatie IOS sau Android)

Robotul de curățare a piscinei D300 își începe programul printr-o singură apăsare de buton – se oprește automat după curățare. Programul de curățare poate fi ajustat și salvat în aplicația BWT Best Water Home. În plus, robotul poate fi manevrat manual folosind aplicația.

Performanță optimă la niveluri ridicate de apă

Datorită cooperării active a giroscopului pe perete, robotul de piscină D300 recunoaște când conduce peste linia de plutire și se întoarce imediat. O funcție foarte utilă pentru bazinele cu suprafață sau subțiri, cu niveluri ridicate de apă.

.Întrebări frecvente

Pentru ce piscine este potrivit D300?

  • Vă recomandăm robotul de curățare a piscinei D300 pentru a fi utilizat în bazine dreptunghiulare de dimensiuni medii. bazine dreptunghiulare cu scări romane sau până la o dimensiune de 12 x 6 m sau 75 m2.

Ce curăță BWT D300?

  • Cu sistemul său de filtrare 4D, robotul pentru piscină D300 curăță podeaua, linia de apă și, după „comandă” prin aplicația gratuită, și pereții piscinei. Datorită sistemului său de navigație inteligent, D300 atinge performanțe de curățare optime, economisind energie.

Ce pot face cu aplicatia ?

  • Cu aplicația gratuită BWT Best Water Home puteți controla manual robotul de curățare a piscinei D300 și puteți schimba toți parametrii, cum ar fi durata de curățare sau tipul de curățare. O altă caracteristică excelentă este activarea întârziată a robotului. Aceasta înseamnă că orice murdărie aruncată în sus se poate depune înainte ca robotul să înceapă curățarea.

Robotul trebuie conectat la sistemul de filtrare?

  • Nu. Robotul de piscină D300 curăță și filtrează complet independent cu ajutorul sistemul său unic de filtrare 4D.

Pot folosi robotul în apă sărată?

  • Da, robotul de curățare a piscinei D300 poate fi utilizat până la un conținut de sare de 4000 ppm. Notă: După fiecare utilizare, robotul trebuie clătit cu apă proaspătă.

Acorda o nota:
Din aceeasi categorie