cont
0Wishlist
Produse

Accesorii

Toate categoriile
Afiseaza filtre
1.370,46 Lei Fără TVA: 1.370,46 Lei
1.554,74 Lei Fără TVA: 1.554,74 Lei
Afişare 1 - 18 din 108 (6 pagini)

Piscine olimpice, echipamente și accesorii piscine exterioare!

  O dată cu venirea verii, toată lumea vrea la piscina. Dar dacă stai la casă, cel mai indicat ar fi să îți construiești o piscina olimpică. Pentru a beneficia de cele mai bune soluții existente la ora actuală, cea mai bună ofertă este disponibilă aici la Piscine-concept.ro. Pentru a ne bucura din plin de avantajele oferite de o piscină sigură și cu un aspect cât mai plăcut, accesoriile și amenajările care completează detaliile arhitecturale sunt foarte importante.
  O piscină nu este și nu trebuie să rămână un simplu bazin de apă. Exigențele de securitate și estetice din zilele noastre sunt mult mai mari. În magazinul nostru online sunt peste 3.000 de produse destinate construcției, amenajări și întreținerii de bazine olimpice, piscine interioare și exterioare.

  Prin experiența câștigată în cei peste 15 ani de activitate, căutăm să venim mereu în întâmpinarea nevoilor clienților noștri atât prin selectarea celor mai bune produse, la cele mai avantajoase prețuri, cât și prin promptitudinea serviciilor. Dacă doriți să beneficiați de un proiect de realizare a unei piscine interioare sau exterioare sau a unui bazin olimpic de înot, echipa formată din profesioniști de aici vă stă întotdeauna la dispoziție cu cele mai avizate informații.
  Vom căuta să oferim tuturor celor interesați toate detaliile necesare pentru alegerea celor mai potrivite soluții și produse. Oferta include multe variante din toate tipurile principale de accesorii piscine olimpice, automatizare piscine, echipamente exterioare piscine și iluminare piscine, necesare pentru amenajarea și înfrumusețarea a fiecărui proiect pentru o piscină olimpică.

Cele mai noi accesorii piscine olimpice de la Piscine-concept.ro

  O piscină olimpică de calitate, care să fie conformă și cu un aspect estetic primitor va trebui să dispună de accesorii piscine olimpice de o calitate cât mai bună. Piscinele olimpice sunt bazine de înot de dimensiuni standard, ce trebuie să satisfacă o serie de exigențe de calitate fără de care nu pot primi acest statut.
  Fiind vorba despre amenajări care vor fi frecvent utilizate de categorii de persoane de vârste foarte variate, pe lângă solicitările specifice legate de tipul construcției, de dimensiunile etalon, de elementele arhitecturale și de decor, ele au nevoie și de o serie de accesorii piscine olimpice, indispensabile utilizării lor corespunzătoare și asigurării siguranței în exploatare. Proiectantul, constructorul, beneficiarul sau administratorul unui bazin de înot de această categorie vor trebui să caute să obțină cele mai bune și mai eficiente soluții și produse specifice acestei categorii de amenajări.

  Având în vedere că este un mediu în permanență umed și care are nevoie să fie amenajat și îngrijit în mod special pentru a garanta toate normele de siguranță și igienă, este recomandat ca orice administrator să apeleze la serviciile unei firme specializate în oferirea de soluții și accesorii adaptate pentru acest tip de bazin. Alegerea unui furnizor profesionist pentru asigurarea tuturor echipamentelor și accesoriilor piscine este forte importantă atât pentru realizarea unei piscine noi, cât și pentru reamenajarea și întreținerea uneia mai vechi.
  Standardele de securitate și igienă ce trebuie respectate sunt foarte stricte și nimeni nu trebuie să neglijeze niciun detaliu din puzzle-ul complex al acestui tip de bazin. Orice distrugere sau deteriorare trebuie remediate urgent și orice accesoriu ce nu mai corespunde trebuie să fie înlocuit imediat. Pentru a funcționa la parametri optimi, fiecare piscină trebuie să îndeplinească anumite standarde de siguranță.

Accesorii pentru piscine olimpice și automatizări necesare pentru standarde de calitate

  Accesoriile de calitate sunt cele mai importante, deoarece trebuie să aibă anumite standarde de siguranță. Trebuie să știți totodată că și anumite automatizări ale sistemelor folosite la o piscină olimpică sunt importante pentru calitatea apei. Atingerea nivelului dorit de performanță se datorează în bună parte echipamentelor și accesoriilor folosite, dar și modalității de întreținere a acestora. Cu cât alegerea și investiția inițială va fi una mai bine gândită, cu atât eficiența și rentabilitatea ei va fi mai bună în timp.
  Având în vedere frecvența cu care va fi folosită și solicitările la care va fi supusă, o piscină olimpică are nevoie de cele mai bune, adaptate și mai performante amenajări. Sunt obligatorii pompe și filtre cât mai eficiente, o instalație de încălzire a apei, un sistem de climatizare care să asigure confortul în afara piscinei și o serie de accesorii care să garanteze siguranța tuturor celor care o folosesc.

  Atunci când vorbim despre o piscină olimpică avem nevoie de următoarele accesorii piscine: separatoare de culoar, blockstar, panouri pentru întoarcere, sisteme de fixare pentru panouri de întoarcere, trambuline și podium pentru înotători, scări inox și balustrade inox, mână curentă din inox, colac de salvare, grătare etc.
  Pentru a fi de calitatea dorită și pentru a rezista cât mai bine în timp este necesar ca toate aceste elemente să fie achiziționate de la o firmă specializată în furnizarea de produse destinate acestui scop. Firma Total Water Concept este o companie specializată în vânzarea de echipamente și accesorii pentru piscine, de la care puteți cumpăra tot ce este necesar pentru amenajarea și întreținerea completă a unei piscine, inclusiv roboți de curățare, echipamente de tratare și dezinfecție a apei. O piscină olimpică sau chiar și o piscină de mici dimensiuni pentru curte trebuie să aibă anumite automatizări.

De ce aveți nevoie de sisteme automatizate pentru piscină?

  O piscină olimpică sau de agrement nu mai este de conceput astăzi fără automatizări. Printre cele mai importante echipamente și accesorii piscină ce intră în această categorie amintim: filtre, kit-uri filtrare, material filtrant, pompe, componente ABS, țevi și fitinguri, panouri de comandă, echipamente pentru tratarea apei, încălzitoare electrice, dezumidificatoare, sisteme de înot contra curent etc. Cel mai important echipament pentru întreținerea unei piscine este reprezentat de sistemul de filtrare a apei. Acest sistem include o serie de alte elemente extrem de importante pentru asigurarea calității apei.
  Pompa, alcătuită dintr-un prefiltru, turbină și un motor, asigură circulația apei ce trebuie reciclată pentru curățare. Cutia electrică permite racordarea pompei la instalația electrică a casei. Aceasta conține și un ceas ce oferă acces la programarea timpului de filtrare și care permite pornirea sistemului de filtrare în mod automat și reglarea timpul de filtrare în funcție de temperatura apei.

Filtrele îmbunătățesc calitatea apei din piscină

  Filtrele asigură separarea impurităților din apă, o fac limpede și îi îmbunătățesc calitatea. Este necesară, de asemenea, și aspirarea frunzelor din apă, a insectelor care stau pe luciul apei, de aceea este indicat un sistem hidraulic care să preia printr-un con de aspirație. Sistemele de filtrare a apei asigură și alimentarea cu apă a piscinei și preiau și apa pentru epurare.
  Duza de refulare este elementul de închidere ce permite dirijarea fluxul apei și asigură întoarcerea apei filtrate în piscină. Așadar acest sistem de menținere a calității apei este unul complex și automatizat. Iar pentru a vă bucura de tot confortul necesar va trebui să vă gândiți încă de la început ce vă doriți și cât sunteți dispuși să investiți pentru a asigura toate echipamentele necesare, inclusiv pompe de căldură, dozatoare PH/clor, electrolizor sare etc.

  Folosirea unor echipamente de automatizare piscine de cea mai bună calitate asigură atât alimentarea corespunzătoare a piscinei, cât și întreținerea calități apei. Ele sunt indispensabile atât pentru asigurarea confortului în apă, cât și pentru garantarea aspectului și calităților ei. Fie că este vorba despre o piscină interioară, de una acoperită sau de una în aer liber, pentru a fi cât mai plăcută și cât mai estetică este întotdeauna nevoie și de echipamente exterioare piscine.   Chiar dacă nu au un rol esențial în funcționarea ei, ele pot contribui la obținerea unei ambianțe cât mai plăcute. Dacă nu vreți să ajungă mereu mizerii în apă foarte utile pot fi prelatele pentru acoperirea piscine. Iar un sistem de acoperire piscină poate fi extrem de folositor atunci când dorim să avem parte de plăcerea de a înota chiar și atunci când temperaturile de afară sunt mai scăzute.

accesorii piscine
accesorii
piscine