Despre noi
cont
0Wishlist
Produse

Despre noi

Piscine-concept.ro este un magazin online, proprietatea SC TOTAL WATER CONCEPT SRL specializat în vânzarea echipamentelor și accesoriilor pentru piscina, inclusiv roboți de curatare , echipamente de tratare, dezinfecție a apei, etc . În magazin există o cantitate de peste 3.000 de produse care stau la dispoziția dumneavoastră. Cu un inceput nou, dar cu o experienta de peste 15 ani in domeniul piscinelor, incercam sa venim in ajutorul dumneavoastra.

Echipa noastră este formată din persoane cu înaltă calificare care lucrează de peste 15 de ani în domeniul piscinelor. Îngrijirea și atenția pe care o punem în activitatea noastră sunt rezultatul anilor de experiență în slujba relaxării.

Realizăm fiecare proiect într-un mod personalizat, dezvoltând împreună cu dvs. construirea dorințelor voastre.

De la formă până la culoare, până la cele mai mici detalii pentru a vă satisface stilul personal cu cea mai înaltă calitate a materialelor și produselor.

Ne deosebim datorită preciziei noastre în executarea lucrărilor, în atenția detaliilor mici și nu în ultimul rând prin pregătirea noastră tehnică în construcția piscinelor.

Noi garantăm seriozitatea și profesionalismul.

Total Water Concept Srl este distribuitorul oficial al marilor branduri din acest sector :

  • Piscine detașabile: Gre, Intex, Star Pool
  • Produse pentru piscine: AstralPool, Zodiac, Dolphin, Hayward, CTX, Idegis, Innowater, Seko,Calpeda, Dab, etc.
  • Piscine cofraje usoare: C.P.A PISCINE