cont
0Wishlist
Produse

Accesorii piscine olimpice

Toate categoriile
Afiseaza filtre
3.782,85 Lei Fără TVA: 3.782,85 Lei
5.313,00 Lei Fără TVA: 5.313,00 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)

Găsiți Accesorii Piscine pt. Piscine olimpice și nu numai!

   Accesorii piscine sunt create pentru a facilita accesul rapid al înotătorilor sau pentru a oferi concurenților siguranță la aruncarea în apă. La Piscine-Concept.ro găsiți accesorii piscine create special pentru piscine olimpice. Aceste piscine olimpice sunt mult mai adânci decât ai putea presupune. Comitetul olimpic impune standarde pentru aceste piscine olimpice și necesită o adâncime minimă de doi metri. Nu trebuie să lipsească accesorii piscine care sunt gândite pentru a facilita întoarcerile înotătorilor sau îi protejează de nedoritele accidentări.
  Acest lucru este pentru a proteja înotătorii de valuri care s-ar putea în piscine olimpice. Dacă ați înotat vreodată într-un ocean, știți că apele agitate sunt mult mai greu de înotat și vă încetinesc ritmul de înotat. La competițiile de la Jocurile Olimpice au fost necesare bazine adânci pentru a evita pericolul și pentru a spori performanța înotătorilor. Aceste piscine olimpice trebuie să aibă de obicei cel puțin trei metri adâncime.

  Cu cât piscina este mai adâncă, cu atât este mai bine, pentru că stropirea sau valurile create de un înotător nu afectează pe cei din jur. Nu îi lovesc pentru a-i încetini. Cu accesorii piscine de calitate, fiecare concurent se va simți în siguranță, fără pericolul de a se accidenta sau a aluneca. Pentru a fi menționate drept piscine olimpice, federațiile de înot sunt foarte stricte în ceea ce privește măsurătorile.
  În timp ce o piscină standard pentru înot este de obicei de aproximativ 22,8 metri sau 25 de metri, piscine olimpice sunt doar cele care măsoară 50 de metri lungime și care conține 490.000 de litri de apă. Totodată sunt menționate și accesorii piscine de calitate atunci când se dau toate normele de siguranță. Există o strategie pentru a crea circumstanțe pentru performanțe superioare și care se extinde la temperatura piscinei. Apa din piscine olimpice trebuie să aibă 25-28°Celsius.

Cât de rece este apa din piscine olimpice? Accesorii piscine sunt gândite pentru siguranță

   Accesorii piscine sunt necesare a fi montate în piscine olimpice deoarece, așa cum am menționat deja, înotătorii trebuie să fie protejați să nu se accidenteze. Temperatura apei, de exemplu, permite înotătorilor să își păstreze mușchii suficient de calzi, asigurându-se în același timp că înotătorii nu experimentează deshidratare, crampe musculare sau supraîncălzire. Dacă temperatura apei din aceste piscine olimpice este setată la o temperatură prea rece sau prea caldă poate fi foarte periculoasă, provocând supraîncălzirea când este prea caldă sau potențialul de stop cardiac atunci când este prea rece.
  Mai mult, o piscină se poate simți inițial înghețată odată ce ați sărit în apă, dar odată ce vă mișcați corpul, temperatura se simte suportabilă. Acest lucru este comparabil cu temperatura exterioară atunci când mergi la alergare. Apa este mult mai densă decât aerul, deci s-ar putea presupune că înotătorii ar beneficia de utilizarea unei tehnici care le permite să stea deasupra apei.

  Este important ca în timpul înotului în piscine olimpice corpul lor să stea în afara apei. Dar există două probleme cu această strategie. În primul rând, costă energie pentru a produce forțele necesare pentru a ridica corpul, care ar fi mai bine cheltuit propulsând înotătorul în față către peretele care are accesorii piscine montate. În al doilea rând, atunci când înotăm, risipim energie făcând valuri în piscine olimpice.
  În timpul înotului rapid, cum ar fi în probele de sprint freestyle sau în timpul starturilor, unde viteza depășește 2 metri pe secundă, generarea de valuri încetinește înotătorul mai mult decât orice alt factor. Prin urmare, reducerea formării valurilor în piscine olimpice este vitală pentru succesul înotului și pentru a nu îndepărta cu valurile un separator de culoar, atât de util în timpul concursurilor. Valurile sunt produse pe măsură ce presiunea exercitată de înotător asupra apei forțează apa să iasă în față.

Inoată în siguranță în piscine olimpice! Montează-ti accesorii piscine precum un separator de culoar

   Separator de culoar – este de fapt un accesoriu pentru piscine foarte important care este montat în timpul concursurilor de înot pentru a permite înotătorilor să urmeze culoarul de înot care i-a fost oferit prin tragere la sorți. Alte modificări ale presiunii în jurul corpului înotătorului determină, de asemenea, să se formeze valuri în spatele lor și, uneori, în lateral. Cu un separator de culoar nu se intră peste concurentul din dreapta sau din stânga și fiecare își urmează tehnica pentru a câștiga competiția din piscine olimpice.
  Înotătorul se propulsează sub apa din piscine olimpice și este atent de fiecare dată la un separator de culoar pentru a nu intra peste alt concurent. Prin ondularea corpului inferior într-o manieră asemănătoare valurilor, menținând în același timp o poziție rigidă și simplificată a corpului superior cu brațele întinse deasupra capului, înotătorul are o poziție de înot perfectă, în funcție de proba de înot.

  Amplitudinea ondulației inferioare a corpului crește de la șolduri la picioare, astfel încât valul produs de corp este mult mai mare în jos spre picioare, creând un efect asemănător biciului. Aceasta împinge apa rapid înapoi, propulsând înotătorul înainte în piscine olimpice. Folosind această tehnică, înotătorii din probele de spate au câștigat un avantaj semnificativ începând cu anii 1980, iar din anii 1990 a fost obișnuit și în probele de freestyle și fluture.
  Înotătorii sunt descalificați acum dacă înoată prea mult sub apă. Atunci când mergeți la un concurs să urmăriți cât timp stau sub apă înotătorii și urmăriți tehnicile folosite, cum iau startul și cum fac întoarcerile în piscine olimpice. La Piscine-Concept.ro fiecare specialist în piscine olimpice vă poate oferi sfaturi pentru a alege accesorii piscine potrivite.

accesorii piscine
piscine olimpice
separator de culoar