cont
0Wishlist
Produse

Sauna si spa

Toate categoriile
Afiseaza filtre
Abajur din lemn pentru sauna
-17%
295,00 Lei 356,00 Lei Fără TVA: 295,00 Lei
1.432,20 Lei Fără TVA: 1.432,20 Lei
14.658,00 Lei Fără TVA: 14.658,00 Lei
12.670,35 Lei Fără TVA: 12.670,35 Lei
15.529,50 Lei Fără TVA: 15.529,50 Lei
26.100,00 Lei Fără TVA: 26.100,00 Lei
89,00 Lei Fără TVA: 89,00 Lei
914,00 Lei Fără TVA: 914,00 Lei
50,40 Lei Fără TVA: 50,40 Lei
307,65 Lei Fără TVA: 307,65 Lei
47,78 Lei Fără TVA: 47,78 Lei
139,00 Lei Fără TVA: 139,00 Lei
Afişare 1 - 18 din 117 (7 pagini)

Accesorii Saune si SPA. Vezi intreaga oferta de Echipamente Piscine

  Accesorii saune sunt disponibile la Piscine-Concept.ro pentru a îmbunătăți experiența și relaxarea la saună. Dacă ești norocosul proprietar al unei cabine saune, alege din cele mai bune accesorii saune pe care ar trebui să le iei în considerare o dată ce cumperi cabine saune.
  Un termometru pentru saună este foarte important, deoarece trebuie să vă asigurați că în cabine saune temperatura nu crește prea mult. Este important să achiziționați un termometru care este de fapt proiectat special pentru cabine saune, fiind realizat din materiale speciale care rezistă la temperaturi ridicate.
  Unele termometre sunt combinate cu un hidrometru care măsoară umiditatea și vaporii de apă din saună. Turnarea apei peste rocile saunei nu numai că vă dau un val plăcut de abur, ci ajută și la creșterea temperaturii mult mai rapid. Tot la accesorii saune intră și găleata din lemn pentru apă.

  Dacă aveți cabine saune acasă, atunci trebuie neapărat să vă achiziționați accesorii saune. Este important să vă gândiți ce fel de roci de saună ar trebui să folosiți pentru unele saune umede. Există diferite tipuri de roci și pietre de saună, cu dimensiuni diferite.
  Rocile bune pentru saună ar trebui să poată crea și menține căldura in cabine saune. Tot pentru accesorii spa, chiar dacă unii ar spune că este un element de lux, trebuie să achiziționați un spătar de saună. Unul bine proiectat îmbunătățește experiența la saună.
  Anumite arome pot avea un impact pozitiv asupra stării sufletești. Uleiul de eucalipt este deosebit de eficient atunci când vine vorba de crearea unui efect relaxant. Periile naturale, tot la accesorii saune necesare, sunt perfecte pentru a spăla ușor pielea umedă. Luați în calcul la accesorii spa și o pernă pentru bancheta de lemn din cabine saune, și un prosop.

Accesorii saune de la Piscine-Concept.ro pentru o experiență relaxantă la tine acasă

  Accesorii saune sunt necesare, dacă aveți deja o saună sau sunteți pe punctul de a cumpăra cabine saune. Este la fel de important să vă achiziționați accesorii saune, și în principal să vă gândiți la ce fel de roci de saună să folosești. Rocile de saună joacă un rol important deoarece ele absorb și mențin căldura în cabine saune.
  Saunele funcționează încălzind rocile și se folosește un foc de lemn sau un încălzitor electric, iar o dată oprite, rocile păstrează în interior căldura. Avantajul este că puteți menține sauna la o anumită temperatură și puteți economisi și energie.
  Stropirea cu puțină apa a rocilor, le va răci, dar va oferi și un pic de umiditate sub formă de aburi. Tot la accesorii saune intră și aceste roci, care sunt roci vulcanice din granit, de diferite dimensiuni. Rocile mari și mici reacționează în mod diferit atunci când sunt stropite.

  Este recomandat un amestec de dimensiuni pentru a menține un timp mai mare căldura în cabine saune. Este foarte tentant să golești toată apa o dată din găleata din lemn, dar nu este indicat, deoarece explozia de căldură care se poate produce nu o sa fie suportată de corp.
  Este minunat să ai acea senzație de căldură atunci când pui apă pe rocile din cabine saune, dar dacă folosești prea multă apă dintr-o dată, rocile se vor răci prea repede apoi. Este esențial un echilibru între crearea de căldură și rocile saunei.
  O altă opțiune este utilizarea unei ape călduțe. Este esențial să începeți cu cantități mici de apă la începutul unei ședințe în cabine saune, pentru a permite rocilor de saună să se încălzească corespunzător. Găsirea celor mai bune accesorii saune este foarte importantă. De exemplu, pentru rocile folosite în cabine saune trebuie să luați roci mai mari.

Cum și de ce să folosești cabine saune? Sfaturi pentru utilizarea unor accesorii spa

  Cabine saune se folosesc de mii de ani și astăzi sunt la fel de populare. În cabine saune oamenii se relaxează șipot obține chiar și beneficii pentru sănătate. În interior, temperaturile sunt cuprinse între 65 până la0 de grade.
  La accesorii spa, cabine saune pot include roci care absorb și emană căldura, termometru pentru interior. Există mai multe tipuri de cabine saune. De exemplu, saunele finlandeze folosesc de obicei căldura uscată, în timp ce saunele în stil turcesc au mai multă umiditate. Relaxarea într-o saună caldă, cu parfum de lemn, poate fi cea mai bună parte a tratamentului, o experiență relaxantă de care merită să vă bucurați.
  Dacă v-ați hotărât să vă achiziționați cabine saune, este important să respectați câteva reguli, înainte de a folosi cabine saune la tine acasă. Faceți un duș, înainte de a utiliza sauna. Intrați și ieșiți rapid.

  Cabine saune sunt etanșe, pentru a menține căldura în interior. Deschiderea ușii degajă căldură și trebuie făcută rapid. Dacă sunteți acasă, atunci nuditatea este permisă în cabine saune. Dacă nu, trebuie să folosiți costumul de baie sau un prosop. Trebuie să stați tot timpul pe banchetă.
  Nu vă întindeți, dacă sauna este aglomerată. Dacă temperatura în interior este prea ridicată sau prea scăzută pentru dvs., atunci trebuie să discutați cu cei din cabine saune pentru a fixa temperatura potrivită, care trebuie să fie agreată de toate persoanele. Scaunele sunt concepute pentru relaxare. Nu trebuie să vă pieptănați atunci când faceți saună.
  Nu lăsați la plecare nici un fel de gunoi în interior. Indiferent dacă sunteți în cabine saune acasă sau în afară, folosiți tot timpul accesorii spa indicate de producător. Există măsuri de siguranță importante pe care trebuie să le urmați și să fiți conștienți de ele de fiecare dată.

  În ciuda beneficiilor pentru sănătate, cabine saune pot să nu fie potrivite pentru toată lumea. Consultați-vă cu medicul înainte de a utiliza o saună, mai ales dacă aveți hipertensiune arterială, diabet, insuficiență cardiacă, ritm cardiac anormal sau angină pectorală.
  Dacă aveți oricare dintre aceste afecțiuni, limitați utilizarea unei cabine saune la cinci minute. Dacă sunteți gravidă, întrebați medicul dacă puteți folosi cabine saune și apoi ce accesorii spa să folosiți. Nu mergeți la saună dacă sunteți bolnav. Bea cel puțin un pahar cu apă înainte și după utilizarea unei saune, pentru a evita deshidratarea.
  Nu bea alcool înainte, în timpul sau după utilizarea saunei. Nu mâncați foarte mult înainte de a utiliza cabine saune. Nici persoanelor sănătoase nu le sunt indicate mai mult de maxim 15 minut. Este important să vă ascultați corpul, el știe cel mai bine cât puteți sta în cabine saune.

Tipuri de cabine saune. O mică istorie a saunei

  Cabine saune... Nimeni nu știe de fapt unde au fost construite primele cabine saune, dar se crede că tradiția își are originea undeva în nordul Europei, în jurul anului 2000 î.Hr. și a rămas o parte importantă a vieții culturale până în ziua de azi în țări precum Estonia, Letonia și Rusia, și mai ales Finlanda.
  Pentru a explora istoria unor cabine saune, trebuie știut că finlandezii sunt maeștri ai saunelor. Pentru ei, o saună nu este un lux, ci mai degrabă o necesitate, iar terapia cu saună este piatra de temelie a culturii finlandeze. Astăzi cabine saune finlandeze sunt încălzite cu pietre fierbinți, sobe de lemn sau electricitate.
  Băile romane și grecești au deschis calea spa-urilor moderne de astăzi. Baia a oferit oportunitatea de a purifica corpul prin transpirație intensă, deschizând astfel porii pentru a detoxifia organismul, pentru o stare de bine și sănătatea întregului organism.

  Un hamam turcesc a fost o baie creată în interiorul clădirilor și a devenit un refugiu sigur pentru comuniunea spirituală și socială. Popularitatea lor a crescut în Imperiul Otoman. Tradiția purificării spirituale și fizice a hamamului turcesc s-a răspândit în Europa și a devenit importantă în perioada victoriană.
  După ce stăteau în camerele cu aer cald, oamenii se mutau într-o cameră cu temperaturi mai mari, dar mai uscate, și în final purificau trupul cu apă rece. O dată cu apariția electricității, au apărut în secolul al 19-lea primele saune cu infraroșu, cunoscute și sub denumirea de băi de lumină incandescente.
  Astăzi, utilizarea saunei cu infraroșu este una dintre cele mai eficiente practici de sănătate holistică. Oferă o experiență luxoasă și nu s-au îndepărtat prea mult de saunele tradiționale finlandeze.   Saunele au evoluat de-a lungul anilor, dar și-au păstrat obiectivul principal – o viață sănătoasă atât fizic, cât și mental.

Saune umede sau saune uscate? Ce beneficiile au pentru sănătate

  Saune umede și saune uscate sunt folosite de mulți ani pentru ameliorarea stresului și promovarea unei stări bune de sănătate. Unele studii indică chiar o mai bună sănătate a inimii prin utilizarea regulată a unei saune uscate.
  Dacă petreceți mai mult timp în mod regulat în saune, mențineți inima sănătoasă și prelungiți, conform specialiștilor, viața. Dacă mergeți la saune umede, reduceți sindromul de oboseală cronică și durere, boala pulmonară cronică și rinita alergică. Psoriazisul, boala care provoacă pete roșii pe piele, apare de obicei pe partea exterioară a coatelor, genunchilor și scalpului.
  Dacă folosiți saune umede, puteți ameliora simptomele afecțiunii. Saune umede sunt eficiente pentru îmbunătățirea circulației, a articulațiilor rigide, la sănătatea pielii, prin deschiderea porilor și ruperea congestiilor nazale provocate de alergii. Folosiți cu încredere fie saune umede, fie saune uscate, dar de fiecare dată aveți grijă să vă hidratați corespunzător.

accesorii saune
accesorii spa