cont
0Wishlist
Produse

Schimbatoare caldura

Toate categoriile
Afiseaza filtre
1.612,80 Lei Fără TVA: 1.612,80 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)

Avantajele schimbătoarelor de căldură

  • Incalzirea piscinei este o mare problema a multor oameni. Acest lucru se datorează faptului că doresc să profite la maximum de un element de petrecere a timpului liber. Cine a spus că o piscină poate fi utilizată numai în lunile de vară? 
  • Cumpararea unui schimbator de caldura vă permite să incalziti apa din piscina, astfel încât să vă puteți extinde sezonul de scăldat pana  în toamnă sau chiar pe tot parcursul anului. 
  • În cazul achiziționării unui astfel de sistem, ar trebui să știți cum functioneaza un schimbator de caldura: se bazeaza pe transportul căldurii de la sistemul dvs. de încălzire la apa din piscină.

De ce să cumpărați un schimbător de căldură de la noi?

  • Suntem cunoscuți pentru că oferim un serviciu de cea mai înaltă calitate și garantăm un serviciu prietenos. Ne place să tratăm clienții noștri într-un mod personalizat și să permitem ca procesul de cumpărare a produselor noastre să fie simplu, rapid și cu bună plăcere. 
  • În plus, avem plăcerea de a oferi o gamă largă de produse care ne permit să ne diferențiem de competiție. 
  • Oferim contra-cost montaj specializat

În afară de posibilitatea de a cumpăra schimbătoare de căldură, ce alte produse avem?

  • Dacă doriți să încălziți piscina, pe lângă posibilitatea de a cumpăra schimbătoare de căldură, avem si alte  opțiuni. Vanzarea de incalzitoare electrice reprezinta o alta optiune pentru incalzirea piscinei . În plus, alte alternative sunt pompele de căldură și sistemele de încălzire solară. Pe lângă faptul că vă puteți încălzi piscina pentru a trăi cea mai lungă vară din viața dvs., avem de grijă și de montajul tuturor echipamentelor.