cont
0Wishlist
Produse

Tipuri piscina

Toate categoriile
Afiseaza filtre
Cofraj de polistiren constructie piscina 100x25x25
--13%
49,00 Lei 42,99 Lei Fără TVA: 49,00 Lei
Kit constructie piscina cu cofraj polistiren ISOBLOK 10x5x1.5
-10%
34.390,00 Lei 38.390,00 Lei Fără TVA: 34.390,00 Lei
Kit constructie piscina cu cofraj polistiren ISOBLOK 6x3x1.5
-10%
18.375,00 Lei 20.495,00 Lei Fără TVA: 18.375,00 Lei
Kit constructie piscina cu cofraj polistiren ISOBLOK 8x4x1.5
-10%
22.999,00 Lei 25.556,00 Lei Fără TVA: 22.999,00 Lei
Piscine fibra de sticla San Marino 6 x 2,95 x 1,5 m
-7%
33.855,00 Lei 36.550,00 Lei Fără TVA: 33.855,00 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)

Intretinere piscina si Constructie piscina la cel mai bun pret!

  Intretinere piscina - Un lucru foarte important dacă vrei ca apa să fie tot timpul curată. La fel ca o mașină, un calculator sau propria locuință, și piscina are nevoie de intretinere piscina pentru a fi strălucitoare în zilele călduroase de vară.
De aceea, de multe ori, ar fi indicat ca imediat după ai bătut palma cu o firmă specializată în constructie piscine să vorbești și pentru manopera service piscina. Sau dacă îți achiziționezi o piscină cu cadru metalic să apelezi la Piscine-Concept.ro pentru manopera service piscina. Ideea de a avea o piscină în curte va fi întotdeauna un motiv de bucurie pentru toată familia.
Bălăceală în apă o zi întreagă. Este frumos să descoperi petrecerile de weekend cu prietenii, după taskurile de la birou vii acasă și seara faci o baie. Nu uitați că pentru intretinere piscina trebuie să urmăriți și filtrele. Filtrele sunt cele mai importante componente.

  Este foarte important să te ocupi și de intretinere piscina dacă ai timp să te documentezi, să faci analize ale pH-ului apei. Dar dacă nu dispui de timpul necesar, atunci cei de la Piscine-Concept.ro te pot ajuta cu manopera service piscina.
După ce te-ai ocupat de constructie piscina, întretinere piscina necesită destul de mult timp, pricepere și atenție la detalii. Trebuie să ai grijă să nu se depună alge, să cureți insectele și frunzele din apă.
Mulți proprietari aleg să solicite ajutorul profesioniștilor pentru manopera intretinere piscina pentru a avea zile relaxante de vară. Dacă ai o piscina pe cadru metalic, trebuie să mențineți filtrul și să vă testați apa.
Deoarece o piscină pe cadru metalic este mult mai mică, durează mai puțin timp pentru intretinere piscina, pentru a o păstra curată. Încercați să curățați manual piscina în fiecare zi, dacă este posibil. Folosiți perii pentru a îndepărta.

  Asigurați-vă că aveți tot timpul la îndemână substanțele chimice potrivite. Din când în când, apa trebuie tratată cu substanțe chimice. Acestea ar trebui să devină o parte a rutinei pentru intretinere piscina, deoarece ar putea fi necesar să ajustați din când în când nivelul acestora.
Cele mai importante substanțe chimice de care ai nevoie sunt – clorul, produsele pentru uciderea bacteriilor și substanțele contra algelor. Manevrați în condiții de siguranță aceste substanțe. Purtați mănuși de cauciuc. Spălați-vă imediat pe mâini după folosire.
Urmați cu exactitate instrucțiunile de dozaj și depozitați substanțele în locuri sigure, departe de copii. Nu utilizați foc atunci când folosiți substanțe chimice, adăugați întotdeauna substanța chimică în apă și nu invers. Clorul este folosit în manopera service piscina pentru a dezinfecta și igieniza apa. Duritatea calciului se referă la cantitatea de calciu prezent în apă. Dacă nivelul este prea scăzut, apa va deveni corozivă și distruge piscina.

Pentru intretinere piscina, testează apa regulat!

  Intretinere piscina pentru a păstra apa curată și a evita problemele viitoare cu algele, coroziunea și acumularea de mâl, sunt esențiale pentru o piscină cu apă curată. Un sfat important pentru intretinere piscina este testarea apei de două-trei ori pe săptămână în timpul verii și o dată pe săptămână iarna.
Dacă alegeți servicii de manopera service piscina, atunci nu trebuie să vă faceți griji. Dar dacă alegeți să vă testați singuri apa din piscină, este esențial un kit bun de testare, care vă permite să verificați pH-ul apei, duritatea calciului, alcalinitatea apei, metalele existente în apă.
Dacă aveți copaci și plante cățărătoare în apropierea piscinei, luați în considerare întreținerea lor constantă. Este important să nu aveți petale, frunze sau polen al florilor în piscină. Puteți să luați în calcul chiar și înlocuirea lor, după constructie piscine. Curățați tot timpul piscina, pentru a preveni depunerile, aspirați fundul piscinei.

  Măsurarea pH-ului apei din piscină este esențială pentru a menține un echilibru perfect. În intretinere piscina trebuie să știți următoarele. Alcalinitatea totală este un mod de a măsura capacitatea apei de a neutraliza aciditatea. Nivelurile de alcalinitate ale apei au legătură cu pH-ul acesteia.
Cu cât este mai mare alcalinitatea, cu atât nivelul de pH al apei din piscină va fi mai mare. Dacă pH-ul urcă prea ridicat, atunci coroziunea suprafețelor și a echipamentelor din piscină poate apărea repede și acestea se deteriorează destul de repede. Dacă pH-ul este scăzut, piscina este expusă riscului de depuneri, iar apa va fi tulbure.
Un pH recomandat la manopera service piscina este de 7,5. Puteți utiliza substanțe pentru reglarea și menținerea unui pH normal pentru apa din piscină. Un kit de măsurare, vă dă instrucțiunile pentru cantitatea corespunzătoare de produs care trebuie adăugat pentru a obține un pH normal al apei din piscină.

Apa curată protejează întreaga familia. Manopera service piscina este esențială!

  Manopera service piscina este esențială pentru a menține piscina curată mult timp, acest lucru ajutându-vă să protejați întreaga familie de îmbolnăviri sau accidentări. Când persoanele care se ocupă de manopera service piscina vin să testeze apa, aceasta ar trebui să respecte anumite norme pentru ca piscina să funcționeze bine, apa să rămână curată și familia protejată de îmbolnăviri.
Unii specialiști în manopera service piscina recomandă testarea zilnică, ceea ce poate fi dificil pentru multe persoane. Este important să mențineți apa curată pentru a nu produce iritarea ochilor, iritații ale pielii. Rețineți următoarele perioade de timp pentru a asigura funcționarea corectă după intretinere piscina.
- PH-ul trebuie testat de două ori pe săptămână.
- Alcalinitatea trebuie testată o dată pe săptămână și cel puțin o dată pe lună.
- Clorul trebuie testat de două ori pe săptămână.
- Duritatea calciului se testează de două ori în sezonul de vară.

Pentru constructie piscine sunt importante pompele și filtrele de apă

  Constructie piscine ar trebui să luați în calcul serviciile unei firme specializate care la final vă poate asigura și manopera service piscina. Una dintre cele mai importante părți ale piscinei este pompa.
Imediat după constructie piscine montați pompa, pentru a menține apa în mișcare, împingând-o prin filtre pentru a îndepărta murdăria și frunzele. Pompa nu necesită o atenție deosebită. Doar trebuie să o porniți și să o lăsați să își facă treaba. Recomandarea celor se ocupă de manopera service piscina este de a lăsa pompa să funcționeze timp de o oră în fiecare zi, în funcție de dimensiunea piscinei.
Funcționarea în mod regulat a filtrului de piscină va menține apa curată și limpede. Filtrele cu nisip sunt ieftine li ușor de utilizat și îndepărtează murdăria și resturile. Filtrele cu cartuș sunt considerate de specialiști eficiente. Filtrele DE sunt similare cu filtrele de nisip și funcționează având același principiu.

  Firmele specializate în constructie piscine vă pot recomanda și firmele pentru manopera service piscina. Pe măsură ce aflați mai multe despre piscină, puteți hotărî dacă o puteți întreține singuri. Puteți crea un program de întreținere săptămânală.
A deține o piscină este una dintre cele mai bune modalități de petrecere a timpului liber la soare. Da, are nevoie de intretinere piscina, înțelegeți etapele de îngrijire de care are nevoie și planificați fiecare etapă cu mare grijă. Vă veți bucura toată vara de o apă clară și curată, evitați îmbolnăvirea celor dragi și chiar accidentările, asta în cazul în care cei mici se distrează aruncându-se de pe marginea pavată cu gresie.

  Nu uitați că instalația de igienizare a apei are nevoie de îngrijiri după o zi ploioasă sau după un weekend plin de distracție la piscină. Pentru a vă asigura că piscina dvs. rămâne curată, apelați la o firmă specializată pentru intretinere piscina.
În fiecare dimineață faceți inspecția piscinei. Este apa limpede? Vezi fundul piscinei? Apa arată altfel decât acum două zile? O apă tulbure necesită îngrjire. Apelați cu încredere la sfaturile specialiștilor de la Piscine-Concept.ro.

intretinere piscina
manopera service piscina