cont
0Wishlist
Produse
27 Aug

Ce este o pompă de căldură ?

O pompa de caldura este un aparat de aer conditionat a carui functie este cresterea temperaturii apei din piscina .

19 Aug

Cum funcționează un robot de piscină automat ?

Roboți mai puternici, capabili să urce pe pereții piscinei și să curețe murdăria care se acumulează în această parte a structurii. Curățarea fundului și a pereților Roboți mai puternici, capabili să urce pe pereții piscinei și să curețe murdăria care se acumulează în această parte a structurii. Aceasta este gama de bază a roboților electrici, deoarece toți roboții sunt proiectați pentru a curăța fundul piscinei.

06 May

Piscine supraterane sau piscine îngropate?

Piscine supraterane sau piscine îngropate? – Aceasta este întrebarea pe care și-o adresează majoritatea celor ce își doresc să facă o schimbare în viața lor și să-și construiască propria piscină, acasă. În funcție de structură, există două tipuri de piscine: piscine supraterane și piscine îngropate.

06 May

Intretinere Piscina - Servicii de Ingrijire Piscine si Filtre Curatare

Sezonul cald a sosit, asa ca este timpul pentru a te preocupa de curatarea si intretinerea piscinei tale. Ti-am pregatit un articol cu intregul proces de intretinere si recomadarile noastre in materie de produse de curatare.

08 Oct

Liner armonia 3 D

Compania Soprema, un producător de renume mondial de etanșare a unei game largi de aplicații, cufabrica in Italia produce membrană din PVC armat FLAGPOOL® NG11 150/100, SOPRALINER 150/100 și cea mai recentă este membrana ARMONIA 3D.

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)