cont
0Wishlist
Produse

Cod: D100

Robot piscina BWT D100

1
BWT
Variante produs
Pret
 

Robot

Cod: D100 In stoc
4.719,00 Lei
CurierRapid
AsiguramMontajul
ServicePost-vanzare

Robot de piscina D100 pentru curatare podea piscina special conceput pentru eficienta in curatarea podelei piscinei.

Puterea de aspirație excelentă datorită duzelor reglabile

Datorită duzelor reglabile, roboții de piscină D100 au o putere de aspirație mai bună (19m3 / oră <28.500 litri / ciclu). Cu cât duzele sunt mai aproape de suprafața de curățat, cu atât performanța este mai mare. Puterea de aspirație se adaptează tipului de contaminare care trebuie preluat.

Robot piscina D100 are o Navigare inteligentă

Roboții pentru piscine D100 sunt echipați cu sistemul de control inovator și inteligent Smart Navigation. Giroscopul încorporat calculează traseul optim adaptat la piscina respectivă pentru o curățare rapidă și eficientă. Aceasta înseamnă că aveți cel mai bun agent de curățat pentru piscina dvs.

Filtru 4D

Tehnologia de filtrare 4D, constând dintr-o inserție de filtru cu o țesătură elastică de buclă 3D în a 4-a dimensiune, filtrează fiecare impuritate din apă prin vibrații suplimentare. De la un mic bob de nisip la o frunză.

Plug & Play și curățare ușoară

Robotul de curățare a piscinei D100 își începe programul printr-o singură apăsare de buton – se oprește automat după curățare. Filtrele pot fi îndepărtate cu ușurință de sus și curățate prin simpla apăsare a unui buton.

Întrebări frecvente

Pentru ce piscine este potrivit D100?

  • Vă recomandăm robotul de curățare a piscinei D100 pentru a fi utilizat în bazine dreptunghiulare de dimensiuni medii. bazine dreptunghiulare cu scări romane sau până la o dimensiune de 8 x 4 m sau 32 m2.

Ce curăță D100?

  • Robotul de piscină D100 curăță podeaua și colțurile piscinei cu sistemul său de filtrare 4D.

De ce sa aleg un robot automat de curățare a piscinei?

  • Deoarece robotul de curățare a piscinei D100 curăță piscina complet independent și fiabil. În plus, pe lângă sistemul de filtrare al piscinei, acesta recirculă încă 18 m³ apa pe oră, folosind mult mai puțină energie decât cu sistemul de filtrare

Robotul trebuie conectat la sistemul de filtrare?

  • Nu. Robotul de piscină D100 curăță și filtrează complet independent cu ajutorul sistemul său unic de filtrare 4D.

Pot folosi robotul în apă sărată?

  • Da, robotul de curățare a piscinei D100 poate fi utilizat până la un conținut de sare de 4000 ppm. Notă: După fiecare utilizare, robotul trebuie clătit cu apă proaspătă.

Acorda o nota:
Din aceeasi categorie