cont
0Wishlist
Produse

Cod: TWT 8x4

Kit constructie piscina cu cofraj polistiren ISOBLOK 8x4x1.5

1
Variante produs
Pret
 

Kit constructie piscina 8x4x1.5

Cod: twt 8x4 In stoc
33.715,50 Lei
CurierRapid
AsiguramMontajul
ServicePost-vanzare

ACEST PRODUS FACE PARTE DIN CATEGORIA "AGABARITIC SAU VOLUMINOS". PENTRU A AFLA PRETUL DE LIVRARE CORECT, VETI FI CONTACTAT TELEFONIC DUPA FINALIZAREA COMENZII.

Kit constructie piscina cu cofraj polistiren ISOBLOK 8x4x1.5


Te-ai gândit mult timp la asta, ti-ai imaginat-o, ai visat-o, ti-ai dorit-o ? Și în sfârșit te-ai hotărât. Este timpul să-ți construiești piscina. Kitul pentru piscine cu cofraj din polistiren ISOBLOK, să vă transforma proiectul în realitate si este mai ușor decât credeți.


Kitul ISOBLOK include toate elementele pentru construirea piscinei tale din beton, începând de la structura sa exterioară până la sistemul complet de filtrare. Materialele propuse sunt pentru realizarea piscinelor de forma dreptunghiulara.

ISOBLOK este un sistem modular de cofraj din EPS ( Expanded Sinterized Polystyrene ) pentru construirea piscinelor îngropate din beton armat. Cofrajele sunt asamblate pentru a alcătui structura si pereții laterali ai piscinei. Ulterior, o turnare de beton în interiorul acestora le asigură rigiditatea și stabilitatea.


Blocurile de polistiren ISOBLOK vă permit să creați pereți drepti. Este necesar să le aliniați unul lângă celălalt.


Construcția piscinei

Asamblarea cofrajelor ISOBLOK


Construcția piscinei

Structura piscinei


Avantajele ISOBLOK-urilor:


Rezistență

Pe lângă faptul că este respirabil și impermeabil, cofrajele ISOBLOK este foarte rezistent și, prin urmare, adaptabil la diferite tipuri de substraturi. Proprietățile sale îl fac nedeformabil.


Compatibilitate

Cofrajele ISOBLOK sunt compatibile cu diverse materiale de constructii: ciment, beton, zidarie, mortare de ciment, membrane impermeabile, bituminoase, mortare impermeabile pentru placarea cu mozaic/gresie.


Versatilitate

Greutatea relativ redusă face ca cofrajele ISOBLOK să fie ușor de transportat și depozitat, simplificând foarte mult operațiunile de instalare.


Kit-ul contine urmatoarele echipamente:

  1. Echipemente de filtrare si scurgere precum: 2 skimmere, 3 duze de refulare, 1 duza aspiratie, 3 conducte de trecere si 1 sifon de pardoseala

  2. Echipamente de filtrare precum: filtru cu nisip, pompa de recirculare (nisip inclus) si panoul de comanda

  3. Teava si fitinguri: coturi, teuri, adeziv, teava PVC-U 50mm etc. (necesar pentru a ajunge la camera tehnica)

  4. Echipamente de iluminare: 2 proiectoare RGB, modulator cu telecomanda, transformator

  5. Echipamente pentru placare: liner cu grosime de 1,5 mm de o calitate premium. Dispunem de o gama variata de culori precum ( AZZURO BLUE, SAND, VERDE CARAIBE, BASALT GREY ETC.)


*TOATE celelalte materiale de construcție (fier, beton, nisip, ciment, pietriș) precum și utilajele necesare pentru săpături, vor fi puse la dispoziție de CLIENT!

**TERMENUL DE LIVRARE  a acestui kit este de 3-7 zile lucratoare (in functie de cum gasim transport)

***ECHIPAMENTELE SE VOR DUPA ACHITAREA FACTURII.

Acorda o nota:
Din aceeasi categorie