cont
0Wishlist
Produse

Cod: 11431

Anticalcar lichid pentru apa 5L

1
Variante produs
Pret
 

Anticalcar lichid pentru apa

Cod: 5 l In stoc
365,82 Lei
CurierRapid
AsiguramMontajul
ServicePost-vanzare

Detartrant lichid - sau anticalcarul pentru apa Astral Pool 5 l cod 11431 este un produs realizat si distribuit de catre cei de la Astral Pool Spania. Acest produs vine in intampinarea tuturor celor care se confrunta cu o apa dura.

 

Astral Pool detartrantul lichid sau anticalcarul pentru apa este un agent de curatare si prevenire a depunerilor  de calcar, dezvoltat pentru utilizarea in bazinele de inot, pentru a elimina si a controla formarea de calcar. De asemenea se va preveni infundarea filtrelor si coroziunea pieselor metalice in sistemul de recirculare si filtrare.

 

Dozare si instructiuni de utilizare:

Tratament initial: 

- Se adauga 2.5 l de detartrant lichid - anticalcar pentru apa pentru fiecare 100 mc de apa.

 

Tratament de intretinere:

- Se adauga 1.5 l - 2 l anticlacar  pentru fiecare 100 mc de apa o data pe saptamana.

 

In cazul piscinelor interioare se recomanda ca odata la 6 luni sa se efectueze un tratament asupra apei prin utilizarea solutiei anticalcar .

 

Avantajul utilizarii acestei solutii consta in faptul ca in acest fel se reduc costurile ulterioare care ar rezulta ca urmare a curatarii piscinei de depunerile de calcar aparute in timp utilizand anticalcarul pentru curatare piscina.

 

In cazul piscinelor interioare se recomanda ca odata la 6 luni sa se efectueze un tratament asupra apei prin utilizarea solutiei anticalcar .

Acorda o nota:
Din aceeasi categorie