cont
0Wishlist
Produse

Cod: TW1400

SPA AMAZON

1
Variante produs
Pret
 

SPA AMAZON

Cod: 41902 In stoc
145.783,37 Lei
CurierRapid
AsiguramMontajul
ServicePost-vanzare

Noul Swimspa Amazon de la Aquavia este un echipament nou si original in care veti putea ramane in zona de inot ce se potriveste profilului dvs. in timp ce va bucurati de hidromasajul dumneavoastra. Swimspa este disponibil in doua versiuni portabil sau ingropat. Pentru versiunea portabila, instalarea acestei mini-piscine si spa nu necesita un proiect de design prealabil sau de autorizatie de constructie, prin urmare, este usor de instalat si in doar o zi vei fi capabil sa beneficiezi de un bazin de inot cu hidromasaj in propria dvs. casa. 

Cu Swimspa Amazon, veti putea inota, veti putea face exercitii si va veti putea relaxa chiar in propria casa.


Zona piscinei este echipata cu 5 turbojeturi care va ofera un curent de apa puternic, ajustabil, in care veti putea efectua exercitii de inot sau alte activitati acvatice cum ar fi gimnastica acvatica, cu increderea ca nu exista riscul accidentarilor sau caderilor. Din acest motiv este recomandat persoanel de orice varsta. Mai mult, instalarea va fi si mai facila deoarece accesul se poate face pe ambele parti.

Zona de hidromasaj este echipata cu un sejlong si doua locuri in sejut a caror ergonomie a fost studiata indeaproape. 

Hidromasajul complet va va ajuta in lupta cu stresul, anxietatea, insomnia, problemele de circulatie, etc. El va va ajuta si la tratamentul durerilor mosculare sau osoase. 


Design si calitate

Designul Swimspa-ului Amazon a fost studiat astfel incat va fi un SPA cu linii gentile, atente si elegante care va da on nota de eleganta si distinctie.
Swimspa-ul Amazon este construit integral in Europa, folosind cele mai avansate tehnologii. Cuva, structura si toate componentele sunt de cea mai inalta calitate.

Instalarea in 3 pasi


Dimensiunile Swimspa-ului Amazon va ofera posibilitatea de a beneficia de SPA si piscina in acelasi timp in doar 10 m2. Instalarea este foarte usoara. Tot ceea ce trebuie sa va preocupe este gasirea celui mai bun loc pentru Swimspa-ul Amazon, umplerea cu apa, conectarea acestuia si utilizarea lui. Poate fi instalat atat la interior cat si la exterior.

Specificatii generale :

Dimensiuni : 500 x 230 x 138(±2 cm)
Pozitii(sezut/intins) :3(2/1)
Alimentare electrrica(A min / A max) :230V(5300W/8300W)
Capacitate apa : 8300 L
Greutate gol-plin : 780 kg - 9380 kg

Caracteristici : 

Nr. total de jeturi : 21
Jeturi de inox : 5 x Turbo jeturi
Panou Auxiliar : Nu
Lumina : 1 x Led Halogen
Amplificator aer : NU
Filtru cartus : 1 x 100ft2
Cascada : Nu
Jeturi fantana : Da
Pompa masaj/inot : 2 x 3 CP
Tetiere : 1
Pompe filtrare : Da
Putere incalzitor : 3 KW
Ozonator : Da
Structura interna : Inox
Cabinet : Da
Prelata rigida : Optional
Cromoterapie : Optional
Jeturi inox : Nu
Filtru cu nisip D 500 : Nu

Acorda o nota:
Din aceeasi categorie