cont
0Wishlist
Produse

Cod: TW1449

Lampa cu ultraviolete UV pana la 110 m3

1
Variante produs
Pret
 

Lampa cu ultraviolete UV pana la 110 m3

Cod: UV110 In stoc
3.594,05 Lei
CurierRapid
AsiguramMontajul
ServicePost-vanzare

Lampa cu ultraviolete UV pana la 110 m3 Cand un organism este expus la radiatii UV nucleul celulei este atins si agentul patogen este astfel inactivat. Sistemele UV pot elimina efectiv bacteriile dintr-o piscina, dar fara efect rezidual, de aceea sterilizarea UV ar trebui asociata cu un dezinfectant pentru ca ea sa fie eficienta. Folosirea sterilizatorului UV cu oxigen activ (vezi Equalizo DUO cu sterilizare UV) poate reduce semnificativ consumul chimicalelor, ajutandu-va sa obtineti o apa limpede, curata si ecologica.

Lampa cu ultraviolete UV pana la 110 m3

Cand un organism este expus la radiatii UV nucleul celulei este atins si agentul patogen este astfel inactivat. Sistemele UV pot elimina efectiv bacteriile dintr-o piscina, dar fara efect rezidual, de aceea sterilizarea UV ar trebui asociata cu un dezinfectant pentru ca ea sa fie eficienta.

Folosirea sterilizatorului UV cu oxigen activ (vezi Equalizo DUO cu sterilizare UV) poate reduce semnificativ consumul chimicalelor, ajutandu-va sa obtineti o apa limpede, curata si ecologica.

Acorda o nota:
Din aceeasi categorie