cont
0Wishlist
Produse

Cod: Arvore

Dale de pavaj modular cu textura travertin - Arvore

1
Variante produs
Pret
 

Pavaj Arvore

Cod: Bej In stoc
184,28 Lei
CurierRapid
AsiguramMontajul
ServicePost-vanzare

ACEST PRODUS FACE PARTE DIN CATEGORIA "AGABARITIC SAU VOLUMINOS". PENTRU A AFLA PRETUL DE LIVRARE CORECT, VETI FI CONTACTAT TELEFONIC DUPA FINALIZAREA COMENZII.

ATENTIE !!! acest produs se vinde la palet de 16 mp

Dalele de pavaj modulare Arvore, cu textura de travertin, pot fi folosite atat la interior cat si la exterior pentru amenajarea cladirilor, la placarea fatadelor, peretilor interiori si exteriori. Decorarea cu aceste pavele confera ambientelor dumneavoastra eleganta, armonie si stil.

Arvore este un pavaj modular care contine 4 dimensiuni si 12 piese, pentru a putea contribui astfel la unicitatea spatiului dumneavoastra.

Produsele STAR STONE sunt produse vibrocomprimate cu o rezistenta de pana la 3 ori mare decat cea a betonului turnat. Produsele STAR STONE au caracteristici superioare rocilor naturale calcaroase, atat in privinta rezistentei mecanice, de uzura, cat si in privinta absortiei de apa. Culoarea si textura acestor dale sunt inspirate din piatra naturala reproducand cu mare acuratete cele mai fine detalii ale acestora, astfel rezultand o suprafata unica.

Dalele de pavaj Arvore cu aspect de travertin ofera un spectru larg de finisaje cum ar fi: antichizat, daltuit, muchii drepte sau cioplite care reusesc sa imbine cu succes teme contemporane, moderne sau traditionale pentru a obtine rezultatele dorite. Toate aceste optiuni sunt perfecte pentru cei care doresc un aspect cu adevarat personalizat.

Dalele Arvore cu aspect de travertin necesita, de asemenea, eforturi de intretinere minime si costuri considerabil mai mici decat alte materiale de pavaj.

Materialul compozit din care sunt fabricate este superior calitativ, fiind astfel posibila utilizarea produselor in orice spatiu, intrucat nu se vor deteriora si nici nu se vor demoda in timp, chiar daca veti decide sa schimbati stilul casei dumneavoastra.

Versatilitatea acestor dale de pavaj permite folosirea lor pentru utilizarea comerciala si rezidentiala in urmatoarele aplicatii:

  • Curte - Cu dalele de pavaj cu aspect de travertin curtea va arata cu siguranta mai eleganta si va face sederea mai placuta;
  • Balcon, terasa - Adaugati o doza de frumusete teraselor si balcoanelor prin utilizarea dalelor de pavaj cu aspect de travertin de la STAR STONE. Personalizati-va aspectul casei combinand diferitele modele si culori;
  • Plaja piscinei – Amenajarea piscinei va arata cu siguranta uimitoare daca veti utiliza dalele de pavaj modulare Arvore;
  • Alei prin gradina - Creati alei pitoresti in interiorul proprietatii folosind dalele de pavaj cu aspect de travertin si astfel va veti bucura cu siguranta de plimbarile din gradina, impreuna cu familia sau prietenii;
  • Borduri si delimitari pentru gradina – Mariti considerabil frumusetea gradinii folosind elementele de pavaj si accesoriile cu aspect de travertin. Exista o multime de modele si solutii cu care puteti contura si scoate in evidenta gradina;
  • Drum de acces – Iesiti in evidenta, adaugati un plus de eleganta, intampinati oaspetii cu un drum de acces proiectat si realizat cu modelele de dale de pavaj STAR STONE, cu textura de travertin.
 

Scari, treapta - contratreapta- Reduceti munca si efortul depus in cautarea solutiilor pentru imbracarea treptelor. Datorita versabilitatii dalelor de pavaj Arvore puteti folosi aceleasi elemente pentru imbracarea treptelor realizand astfel un design unitar.

Recomandari de montaj

In functie de modul in care doriti sa le utilizati, montarea dalelor se face in 3 feluri:

  • montaj pe sapa de beton - cea mai populara si durabila metoda de montaj pentru dalele de pavaj;
  • montaj pe sapa semiuscata- metoda de montaj care imbina utilitatea si costurile;
  • montaj pe pat de nisip - cea mai economica si rapida metoda de montat dale de pavaj.
Acorda o nota: