cont
0Wishlist
Produse

Cod: D200

Robot piscina BWT D200

1
BWT
Variante produs
Pret
 

Robot

Cod: D200 In stoc
6.500,00 Lei
CurierRapid
AsiguramMontajul
ServicePost-vanzare

Robot de piscina D200 pentru curatare podea si pereti piscina.

Puterea de aspirație excelentă datorită duzelor reglabile

Datorită duzelor reglabile, roboții de piscină D200 au o putere de aspirație mai bună (19m3 / oră <38.000 litri / ciclu). Cu cât duzele sunt mai aproape de suprafața de curățat, cu atât performanța este mai mare. Puterea de aspirație se adaptează tipului de contaminare care trebuie preluat.

Robot piscina D200 are o Navigare inteligentă

Roboții pentru piscine D200 sunt echipați cu sistemul de control inovator și inteligent Smart Navigation. Giroscopul încorporat calculează traseul optim adaptat la piscina respectivă pentru o curățare rapidă și eficientă. Aceasta înseamnă că aveți cel mai bun agent de curățat pentru piscina dvs.

Filtru 4D

Tehnologia de filtrare 4D, constând dintr-o inserție de filtru cu o țesătură elastică de buclă 3D în a 4-a dimensiune, filtrează fiecare impuritate din apă prin vibrații suplimentare. De la un mic bob de nisip la o frunză.

Plug & Play și curățare ușoară

Robotul de curățare a piscinei BWT își începe programul printr-o singură apăsare de buton – se oprește automat după curățare. Filtrele pot fi îndepărtate cu ușurință de sus și curățate prin simpla apăsare a unui buton.

Performanță optimă la niveluri ridicate de apă

Datorită cooperării active a giroscopului pe perete, robotul de piscină BWT recunoaște când conduce peste linia de plutire și se întoarce imediat. O funcție foarte utilă pentru bazinele cu suprafață sau subțiri, cu niveluri ridicate de apă.

Întrebări frecvente

Pentru ce piscine este potrivit D200?

  • Vă recomandăm robotul de curățare a piscinei D200 pentru a fi utilizat în bazine dreptunghiulare de dimensiuni medii. bazine dreptunghiulare cu scări romane sau până la o dimensiune de 10 x 5 m sau 50 m2.

Ce curăță BWT D200?

  • Robotul de piscină D200 curăță podeaua și colțurile piscinei cu sistemul său de filtrare 4D.

De ce sa aleg un robot automat de curățare a piscinei?

  • Deoarece robotul de curățare a piscinei D200 curăță piscina complet independent și fiabil. În plus, pe lângă sistemul de filtrare al piscinei, acesta recirculă încă 18 m³ apa pe oră, folosind mult mai puțină energie decât cu sistemul de filtrare

Robotul trebuie conectat la sistemul de filtrare?

  • Nu. Robotul de piscină D200 curăță și filtrează complet independent cu ajutorul sistemul său unic de filtrare 4D.

Pot folosi robotul în apă sărată?

  • Da, robotul de curățare a piscinei D200 poate fi utilizat până la un conținut de sare de 4000 ppm. Notă: După fiecare utilizare, robotul trebuie clătit cu apă proaspătă.

Acorda o nota:
Din aceeasi categorie