cont
0Wishlist
Produse

Cod: TWTPR

Prelata de vara cu bule bleo pentru piscina AstralPool

1
Variante produs
Pret
 

Prelata de vara cu bule bleo AstralPool

Cod: TWTPR In stoc
55,97 Lei

Opţiuni disponibile

CurierRapid
AsiguramMontajul
ServicePost-vanzare

Creste temperatura apei cu pana la 8°C.

Ce este o prelata Sol+Guard?
Prelata inovativa de piscina Sol+Guard, disponibila cu tehnologia GeoBubble este topul de gama, permitand castiguri solare maxime.
Deasemenea, economiste bani, apa si energie, fiind dovedit stiintific faptul ca rezista termen mai indelungat decat prelatele clasice de piscina.

Cea mai buna prelata existenta pe piata!

Combinatia unica din doua straturi a acestei prelate si anume o suprafata superioara transparenta si o suprafafata inferioara translucida permite prelatei de piscina Sol+Guard capacitatea sa ofere o serie de beneficii:
- creste temperatura apei cu pana la 8°C
- tehnologie GeoBubble
- reduce consumul chimicalelor cu pana la 40%
- reduce consumul de energie cu pana la 70%
- elimina evaporarea apei cu pana la 98%+
- reduce murdaria
- economiseste bani
- timpul asteptat de viata este de 6 ani +
- reduce urmele de carbon de pe suprafata piscinei dumneavoastra!

Creste temperatura apei cu pana la 8°C prin castigurile de energie solara:

- studiile au aratat ca cu cat este mai translucenta prelata, cu atat este mai mare penetrarea energiei solare in apa din piscina.

Cum poate prelata GeoBubble sa economiseasca bani?

- o prelata Sol+Guard salveaza bani reducand costurile pentru apa, incalzire si chimicale. Costurile acesteia se amortizeaza in mai putin de 1 an!

Elimina evaporarea apei cu 98%+ pe an:

- folosind o prelata de piscina va ajuta sa economisiti resuse natuarale pretioase prin reducerea consumului de apa.Minimizand evaporarea cu peste 98%, va veti reduce considerabil si factura la apa!
Cercetarile au aratat ca pierderea prin evaporare pentru o piscina de 8 x 4 metri se ridica la 32 metri cubi apa/an.Aceasta cifra este rezervata si va fi considerabil mai mare in climate fierbinti si cu vanturi puternice.

Reduce costul chimicalelor cu pana la 40%

- pentru o piscina de 8 x 4 metri se poate face o economie de pana la 40% la consumul de substante chimice prin reducerea evaporarii.

Reduce consumul de energie cu pana la 70%

- pentru o piscina de 8 x 4 metri care foloseste o prelata Sol+Guard, si incalzeste apa printr-o pompa de caldura, ati putea economisi pana la 7000 kWh/an.

Reduce mizeria

- frunze, gunoi, pamant, insecte, etc., nu numai ca sunt neplacute, dar asigura hrana pentru alge si bacterii.Cand piscina este acoperita, acesti contaminanti vor fi tinuti in afara apei, imbunatatind considerabil calitatea si aspectul apei, ajutandu-va in plus sa economisiti substante chimice.

Aduce beneficii naturii si economiste bani!

- o prelata Sol+Guard va reduce considerabil amprenata de carbon a piscinei dumneavoastra prin reducerea cantitatii de energie necesara incalzirii si filtrarii apei din bazin.Deasemenea, conserva apa si la sfarsitul duratei de viata toate prelatele sunt 100% reciclabile.

Garantie

- prelata GeoBubble are garantie de 6 ani, data de catre producator!

GeoBubble - cea mai buna prelata cu bule disponibila!

*Pretul afisat este pe metru patrat si numai pentru piscine cu forma patrata sau dreptunghiulara, cu urmatorele latimi standard: 2, 2.5, 4, 4.5, 5.

Acorda o nota:
Din aceeasi categorie